June 22, 2021
aktuelno

19. “Strongmen Euro Kup” održaće se 24. jula na stadionu “Slobode” u Novim Kozarcima – Kikinda Online News

Najjači deda u Evropi i u svetu, Dragan Bogojević predsednik bodi bilding kluba ,,Sloboda“ iz Novih Kozaraca danas je na imanju Lisović najavio 19. Kup Evrope ,,Strongmen“ – takmičenje za najjačeg čoveka koje će se na sportskim terenima „Slobode“ održati 24. jula sa početkom od 19 časova. Najavljeno je učešće takmičara iz Austrije, Nemačke, Poljske, Slovačke, Češke, Mađarske, BIH, Rumunije i Srbije koji će se nadmetati u šest atraktivnih disciplina:

  • ” Zahvalio bih se gradonačelniku i njegovoj upravi, našoj mesnoj zajednici i mojim velikim sponzorima koji nas pomažu još od prvog dana i smogli su snage da ovu svetski poznatu manifestaciju održimo ove godine po 19. put. Takmičari će se nadmetati u šest različitih discoplina, uz jednu novu disciplinu koja podrazumeva nošenje, ali još nećemo da otkrivamo o čemu se radi. Pravićemo discipline da budu jako interesantne za publiku, da ona uživa gledajući, a mi da se mučimo. Ja ću biti jedini predstavnik Srbije, trudiću se da adekvatno odbranim svoje ime i prezime, i državu, a ovo ostalo će sve biti najjači momci iz susednih zemalja, od kojih će sigurno četvorica biti sa lige šampiona sveta koji se redovno takmiče. Mogu da se pohvalim, mi smo jedini klub u celoj Srbiji koji je priznat u svetu, a da smo mi počasni članovi Lige šampiona sveta“ – izjavio je Dragan Bogojević, predsednik bodi bilding kluba ,,Sloboda“ iz Novih Kozaraca.

Ilija Drljić, predsednik Organizacionog odbora takmičenja za najjačeg čoveka izrazio je nadu da će naredne godine u sklopu obeležavanja važnog i velikog jubileja, 20. godišnjice postojanja ove svetske manifestacije biti moguća organizacija još većeg spektakla snagatora:

  • Prošle godine i uz velike napore Gradske uprave i sponzora uspeli smo da organizujemo takmičenje u vreme najvećeg talasa epidemije virusa korona i uz poštovanje svih mera, a ove godine tih problema neće biti, uz veliko i značajno učešće i uz podršku naših sponzora. Tu mislimo na „Dijamant“, „Kikindski mlin“ i „Tisza Automotive“. Iskreno se nadamo da će se ove godine vratiti naša stara publika i koristim ovu priliku da pozovem sve naše sugrađane iz Vojvodine i Srbije da dođu i pogledaju nešto što može da se vidi samo na Eurosportu i u Novim Kozarcima ovakvog kalibra” – dodao je Drljić.

Dragan Pecarski, član Gradskog veća ističe da ovakvu manifestaciju koja je jedinstvena u celoj Srbiji, pa i šire, treba maksimalno podržavati:

  • ” Treba istrajati i pomoći ovim ljudima koji 19. put uspešno realizuju događaj koji okuplja brojne snagatore iz naše zemlje i regiona. Jubilarnu 20. manifestaciju koja će biti održana naredne godine sigurno će biti podržana sa naše strane kao i ove. Dragan Bogojević predstavio je sebe kao najjačeg dedu, što i jeste tako, a ujedno je neko ko se još uvek takmiči u snagatorskim disciplinama., a mi smo uvek tu da podržimo” – završava Pecarski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *