June 16, 2021
aktuelno

Vitez kulinarstva Radovan Subin kuva najukusniju riblju čorbu: Zadivio sve na niškoj tradicionalnoj manifestaciji – Kikinda Online News

Naš sugrađanin, Radovan Subin, nadaleko poznat po svom istančanom ukusu pogotovo kada je priprema ribljih specijaliteta u pitanju ponovo je zadivio sve prisutne na tradicionalnoj manifestaciji “Miris juga 2021” koja je održana u Nišu 07. maja u etno selu “Konstantinov Konak” na Viniku, pa samim tim i ne iznenađuje podatak što se za riblju čorbu kikindskog Steve Karapandže tražio tanjir više, ali ni to što su vitezu kulinarstva upravo kolege iz asocijacije šefova kuvara Srbije nadenuli kuvarsku lentu, zlatnu plaketu, zlatnu medalju i statuu cara Konstantina.

-” Dobiti ovakvu vrstu priznanja za mene je zaista velika čast, još pogotovo kada dolazi od kolega koje su u asocijaciji šefova kuvara Srbije. Osim mene, moj kolega Jožef Maka iz Topole takođe je podjednako bio dobar u kuvanju riblje čorbe i osvojio je zlatnu medalju i diplomu. Moram da priznam da me mnogi pitaju za recept za dobru pripremu riblje čorbe, i naravno da tajna postoji, ali u to se možete uveriti jedino ako je probate. A mogu vam reći da su i u Nišu čuli za naše “Dane ludaje” , a ja sam ih kao Kikinđanin pozvao da nas posete s jeseni” – izjavio je Radovan Subin za naš portal.

Foto: (Privatna arhiva)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *