June 16, 2021
aktuelno

Biće bolje: Poraz košarkaša “Velike Kikinde” – Kikinda Online News

Košarkaši “Velike Kikinde” izgubili su u 5. kolu play aut faze Prve muške regionalne košarkaške lige sever od gostiju iz Topole sa svega jednim košem razlike 86:85. Naši sugrađani imali su sasvim dobro otvaranje utakmice, što se dalo videti i po završenoj prvoj četvrtini u korist domaćina od 12 koševa razlike, da bi nakon toga prema rečima Mirka Bucala, trenera košarkaša “Velike Kikinde” krenulo mrtvilo u igri:

-” Pobeda gostiju čista je kao suza, tu nema zbora. Dozvolili smo im da nas uvuku u njihov ritam koji mi nikako nismo smeli da uđemo. Nismo mogli da nađemo rešenje za neke stvari i da dođemo do poena i koševa. Ne mogu mojim igračima da zamerim na želji, htenju, jer je zaista ulog na ovoj utakmici bio velik gde smo mi praktično danas mogli da rešimo prvenstvo kod kuće. Falilo nam je pameti, tamo gde smo mi trebali da usporimo, mi smo hteli da ubrzamo i da ispadnemo heroji, a to tako ne ide. Sada će to biti mnogo teže, no idemo dalje, u sportu je sve moguće, pa ćemo videti šta će biti” – rekao je nakon utakmice Bucalo.

Sa 15 bodova i na 6. poziciji na tabeli košarkaše “Velike Kikinde” naredne subote očekuje gostovanje u Nove Banovce ekipi “Omladinca”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *