September 22, 2021
aktuelno

Rukometaši ,,Kikinde Grindex” spremaju se za megdan sa ekipom iz Novog Pazara – Kikinda Online News

U subotu 22. februara na parketu SC ,,Jezero” sa početkom od 18 časova rukometaši ,,Kikinde Grindex” odmeriće snage sa gostujućom ekipom Novog Pazara. To će ujedno biti i prilika da u okviru utakmice 18. kola ARKUS rukometne lige Srbije nakon tri poraza na samom početku prvenstva naši sugrađani ostvare pobedu i na taj način ostvare dva važna boda na domaćem terenu:

-,, Tokom poslednje utakmice u Zrenjaninu gde smo izgubili, malo smo postali demoralisani, ali to ćemo svi zajedničkim snagama da dignemo na viši nivo i pokušamo da ispravimo greške iz Zrenjanina i Subotice. Probaćemo pred domaćom publikom koja je naš osmi igrač da damo svoj maksimum, da greške svedemo na minimum i da poštujemo dogovor iz svlačionice, da se više angažujemo na utakmici i ostvarimo dva boda koja su vrlo važna za nas. U Novom Pazaru smo izgubili sa četiri gola razlike, ali smo videli da je to ekipa sa kojom mi itekako možemo da se nosimo” – rekao je Milan Potpara, igrač ,,Kikinde Grindex”.

-,, Imali smo dosta i povređenih i bolesnih igrača, a falilo nam je i malo sreće u Subotici i Zrenjaninu, ali mi idemo dalje. Imali smo krizu rezultata, mi ne igramo tako loše iako nismo zadovoljni nakon tri poraza. Sigurno će nam prijati da igramo kod kuće i iskoristio bih ovu priliku i pozvao publiku da dođe da nam pomogne u ovoj za nas veoma važnoj utakmici i ja se nadam da ćemo je dobiti” – izjavio je Nedeljko Matić, trener ,,Kikinde Grindex”.

Nakon utakmice sa Novim Pazarom, rukometaše ,,Kikinde Grindex” očekuju tri gostovanja, a poslednje kolo igraju protiv ekipe ,,Železničara” iz Niša.

Foto: Ivan Pančić, Miroslav Lukić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *