September 23, 2021
aktuelno

Odbojkašice ,,KI-0230″ slavile u Gradskom derbiju nad OK ,,Kikindom” – Kikinda Online News

Odbojkašice OK ,,KI-0230″ u Gradskom derbiju održanim u OŠ. ,,Sveti Sava” slavile su nad svojim protivnikom OK ,,Kikinda” sa 3:2 u setovima (26:24; 23:25; 25:26; 25:27; 15:9). Na terenu je pokazan pravi gradski derbi kroz borbenost i uigranost obe ekipe, a mali broj grešaka u početnom servisu ekipe OK ,,KI-0230″ bio je preloman za tok cele utakmice.

-,, Moje devojke su uspele da se kompletiraju, imali smo dosta povređenih igračica i bolesti u toku prve polusezone, tako da je ovo i igra koju one mogu da pruže.Smatram da smo mogli da pobedimo i sa boljim rezultatom, nakon četvrtog seta koji smo malo lošije odigrali i dali rezultatsku prednost protivniku. Ova utakmica nam daje podstrek i mnogo više znači u svakom smislu od ostalihz obzirom da su devojke bile posebno motivisane da igraju. Čeka nas utakmica protiv lidera na tabeli, ekipe iz Pančeva i ja se iskreno nadam da se sa ovom igrom možemo slobodno nositi i sa tom ekipom” – izjavila je trener OK ,,KI-0230″ Tamara Radlović.

-,, Ja sam jako verovala u moje igračice i trudile smo se zaista da dobijemo ovu utakmicu. Uspeli smo da se izborimo za važan rezultat i ostvarimo za nas bitnu pobedu. Nastavljamo da treneramo u što većem broju i trudićemo se da nastavimo u ovakvom tempu” – rekla je kapiten OK ,,KI-0230″ Jana Petrović.Greške u servisu, kojih je bilo preko deset po setu nedopustivo je i za treninge, a pogotovo za utakmice ovakvog tipa smatra trener iz poražene ekipe OK ,,Kikinde” Dragan Pecarski:

-,, Devojke iz tima ,,KI-O230″ zaista su odlično odigrale i ono što sam rekao i u prethodnom derbiju vidi se izvestan pomak kod njih, imali su jako dobar početni udarac, mi smo bili maksimalno skoncentrisani i taj početni udarac mnogo bolji je bio u prvom delu nego sad. Moguće da je ovoj igri doprinela i lopta sa kojom mi ne igramo, već igramo sa ,,Nikasom”, ali ne želimo da tražimo alibi sudijama u nekim greškama koje su bile kod njih, moja ekipa je evidentno podbacila na tom elementu na kojem ćemo raditi malo više u narednom periodu” – ocenio je Pecarski.Odbojkašice ,,Kikinde” već u narednom kolu na svom terenu dočekuju ,,Hercegovinu” iz Ravnog Topolovca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *