July 26, 2021
aktuelno

Fudbaleri OFK ,,Kikinde 1909″ i ŽAK-a počeli sa pripremama za nastavak takmičenja – Kikinda Online News

Fudbaleri OFK ,,Kikinda 1909″ nedavno su počeli sa pripremama za predstojeću sezonu u Vojvođanskoj ligi – Istok gde sa novim trenerom Vladimirom Kitanovićem i uz pojačanja u klubu sasvim očekivano priželjkuju što bolji plasman:

-,, Nakon kadetske ekipe sa kojom sam radio, dobio sam tu priliku da radim sa prvom ekipom, gde me istorija i tradicija kluba OFK ,,Kikinda” obavezuje da nastavim sa predanim i kontinuiranim radom, kako bi ostvarili sve zacrtane ciljeve i kako bismo zajedničkim snagama i dalje napredovali” – izjavio je trener OFK ,,Kikinda 1909″ Vladimir Kitanović. U redove kluba došao je Miloš Zečević od kojeg se očekuje da će svojim iskustvom biti primer kikindskom podmlađenom sastavu, uz Stevana Zeljkovića iz velikoselske ,,Kozare”, Ognjena Pajtina i Luku Latkovića. Fudbalere ovog kluba već u subotu 1. februara očekuje prva utakmica i to protiv ekipe ,,Jedinstva” iz Novog Bečeja.

I prvotimci ŽAK-a počeli su sa pripremama za nastavak takmičenja u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi Istok. Među kikindske železničare ponovo su se našli Armando Čekić koji se vratio iz velikoselske ,,Kozare”, Jovan Feješ iz mokrinske ,,Delije” i uz pojačanje – Miroslava Marića i Branislava Zavišina iz Bašaida. Prvom timu priključilo se i nekoliko igrača iz kategorije kadeta. Iz uprave kluba pretenduju plasman na višu poziciju na tabeli, a ono što očekuje fudbalere ŽAK-a u narednom period jesu pripreme za što bolji nastavak takmičenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *