September 22, 2021
aktuelno

Udruženje preduzetnika obeležilo krsnu slavu – Kikinda Online News

Kikindsko Opšte udruženje preduzetnika danas je u svojim prostorijama uz prisustvo brojnih prijatelja, saradnika i članova udruženja obeležilo krsnu slavu Bogojavljanje:

-,, Za mene je ovo velika čast što sam kum ovogodišnje slave, kao mladom čoveku i preduzetniku veliko je zadovoljstvo što sam ovogodišnji kum. Lična ideja za pokretanje sopstvenog biznisa za mene predstavlja nastavak porodičnog posla, koji se takođe bave proizvodnjom sadnica. Za sada, posao se razvija u pozitivnom smeru, prošle godine smo otvorili novo prodajno mesto u Kikindi, a u planu mi je da napravim jedan mali Garden centar u Kikindi gde će moći da se nabavi sve ono što je potrebno za baštu. U ovoj godini svim preduzetnicima bih poželeo uspešan posao, puno zarade i potrošača, uz što manje stresa” – izjavio je Radivoj Lagundžin, preduzetnik.

-,, Naše udruženje broji preko 80 članova i veoma mi je drago što su se na današnjoj slavi naši članovi okupili u velikom broju, jer je kao udruženje najmasovnije u Srbiji. Planovi za 2020. godinu usmereni su ka daljem unapređenju preduzetništva kako bi svim preduzetnicima pomogli onoliko koliko možemo” – rekao je Siniša Pašić, predsednik Udruženja preduzetnika.

Obeležavanju slave prisustvovali su i članovi Gradskog veća Saša Tanackov i Miodrag Bulajić:

-,, Svim prezuzetnicima i našim sugrađanima koji danas proslavljaju slavu, poželeo bih sve najbolje. Preduzetnici su jedan važan činilac u privrednom razvoju našeg grada i mi im posvećujemo maksimalnu pažnju gde želimo da im pomognemo na jedan direktan i indirektan način jer oni predstavljaju neiskorišćen potencijal u svakoj lokalnoj zajednici. Zajedno sa njima, razvijamo taj potencijal realizacijom važnih projekata ali i obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Posebno raduje činjenica da je ta preduzetnička porodica iz godine u godinu sve brojnija” – istakao je Miodrag Bulajić, član Gradskog veća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *