September 20, 2021
aktuelno

Saopštenje za javnost Srpske napredne stranke – Kikinda Online News

,, Već nekoliko godina, nakon gostovanja na tribinama i emisijama, Željko Bodrožić uveseljava prisutno društvo hvaleći se da će „kad – tad prebiti Milenka Jovanova, jer ne može da ga podnese“. Sada je Bodrožić otišao i korak dalje i javno uputio iste takve pretnje putem svog tabloid – biltena.
U drugačijim okolnostima, ovo bi bio alarm za tužilaštvo i policiju da reaguju i da sa osobom koja javno preti nasiljem postupe u skladu sa zakonom. U Bodrožićevom slučaju, međutim, ovo je poslednji momenat da na njegove vapaje reaguju psihijatri i da ovom čoveku sa ozbiljnim problemima ukažu neophodnu pomoć.
Samo neko stručan možda može da pomogne osobi koja se ravna sa drugima po tome „ko je jači“, kao da je u petoj godini, a ne petoj deceniji života.
Samo neko stručan možda može da pomogne osobi koja misli da su reciklirani tekstovi sa recikliranim fotografijama, sitne, bedne, pakosti, laži, ogovaranja i bezočna pljuvačina nekakvo novinarstvo.
Samo neko stručan možda može da pomogne osobi koja i danas pamti šta joj je Milenko Jovanov rekao pre 18 godina, koja poput voajera ulazi na njegove naloge na društvenim mrežama i pedantno beleži svaki njegov politički korak, izjavu, televizijski nastup, pa čak i to kako se obukao i da li se ugojio, dok na takvu pažnju Jovanov odgovara ignorisanjem.
Samo neko stručan možda može da objasni Željku Bodrožiću da njegova uobrazilja o sebi kao večnoj žrtvi više nikome nije zanimljiva i da to što mu je Milenko Jovanov kriv za niske tiraže, propalu novinarsku, političku i sportsku karijeru, ali i sve drugo što se dešava – od zemljotresa u Iđošu do Bregzita, nije više samo izgovor za sopstvene neuspehe i izopačen pogled na svet, već postaje ozbiljan poremećaj koji zahteva adekvatno lečenje. Zato ovim putem upućujemo javni apel svim ljudima koji su se Hipokratovom zakletvom obavezali da pomognu osobi kojoj je pomoć potrebna – ljudi, pomozite Željku, jer već sutra može biti kasno”
– navodi se u saopštenju SNS-a, gradski odbor Kikinda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *