July 26, 2021
aktuelno

Pobede odbojkašica ,,Kikinde” i ,,KI- 0230″ – Kikinda Online News

Odbojkašice ,,Kikinde” savladale su ekipu OK ,,Krajišnika” sa 3:0 u setovima, odnosno (21:25 ; 7:25 ; 20:25). Odbojkašice ,,Kikinde” su svele greške na minimum u odnosu na prethodne takmice pristupajući maksimalno angažovano u odbrani, požrtvovano za svaku loptu. Trener Dragan Pecarski zadovoljan je utakmicom koja je prema njegovim rečima prošla kao brzi voz:

-,, Sve je išlo baš onako kako smo zamislili. Zaista nemam reči za prustup igri, sve je proteklo u odličnom redu. Sledeće kolo u 17h igramo protiv ljutog rivala iz Vršca. Ok ,,Banat” nam je kumovao u poslednjem kolu prošlogodišnjeg odlučujućeg prvenstva i oteo titulu iz ruke. Ovom prilikom bi pozvao da publika dođe u što većem broju i zajedno pobedimo i učvrstimo drugu poziciju na tabele pred derbi prvog dela prvenstva koji nas čeka u Pančevu tokom vikenda 21. i 22. decembra” – izjavio je Dragan Pecarski, trener OK ,,Kikinda”.

Prva seniorska ekipa OK ,,KI-0230″ ostvarila je treću pobedu po redu u utakmici prvog kola druge polusezone Prve Vojvodjanske lige grupa Jug nad ekipom OK Proleter u Zrenjaninu.

,,Kao sto smo najavili,počeli smo sa odličnom igrom u prethodna dva kola i sa kompletnim sastavom imamo veliku mogućnost za pobedu nad svim protivnicima u ligi ubuduće. I na ovoj utakmici,dve pionirke su vodile našu igru a to je najveća pobeda,nešto cime ne raspolažu ostale ekipe u ligi” – rekla je trener OK ,,KI-0230″ Tamara Radlović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *