September 22, 2021
aktuelno

Rukometaši ,,Kikinde Grindex” spremaju se za ,,Rudara” iz Kostolca – Kikinda Online News

U okviru utakmice 13. kola Arkus rukometne lige Srbije, rukometaši ,,Kikinde Grindex” će ove subote sa početkom od 18 sati na domaćem terenu, na parketu Hale ,,Jezero” dočekati ekipu ,,Rudara” iz Kostolca, koja je naše Kikinđane savladala na samom početku sezone. Iz uprave kluba poručuju da neće biti laka borba na terenu:

-,, Ovde svako svakog pobeđuje i dobija, ekipa ,,Rudara” je jedna vrlo dobro vođena i iskusna ekipa, mi moramo da se jako dobro pripremimo i da zaboravimo utakmicu protiv ,,Partizana” koju smo dobili, i po meni predstojeća utakmica protiv ,,Rudara” rezultatski je daleko važnija nego protiv ,,Partizana” koju smo odigrali zaista vrhunski, jer ne dobija se ,,Partizan” baš svaki dan. To je jedna polazna osnova koja nam daje elena da budemo još bolji. Protiv ekipe ,,Rudara” moramo da osvojimo bodove, jer tu ne sme da bude bilo kakvih kikseva. Tek posle utakmice sa ,,Rudarom” gde se iskreno nadamo pobedi, i utakmica protiv ,,Partizana” dobiće na značaju, i to je naš motiv da skupimo snage i za ovu utakmicu i poslednju u Beogradu protiv ,,Obilića”, gde nam je cilj da odigramo najbolje, da uzmemo dva nova boda, da uđemo u mirnu liku i jednostavno da se tokom predstojeće pauze malo i reorganizujemo, ojačamo, da se osvežimo i odmorimo kako bi od prolećnog dela ušli jači, kompletni i zdraviji” – izjavio je sportski direktor muškog rukometnog kluba ,,Kikinda Grindex” Vojislav Bulatović.

Golman kikindskog rukometnog kluba Slavko Miškov koji je umnogome zaslužan za vrhunsku sportsku predstavu protiv beogradskog ,,Partizana” zahvaljujući sjajnim odbranama kaže da je tom utakmicom nadoknađen poraz protiv ,,Crvene zvezde” na domaćem terenu te da su pripreme za kostolački ,,Rudar” u punom jeku:

-,, Ekipa ,,Rudara” iz Kostolca važi za skup dobrih pojedinaca, u dobroj su formi, igraju sve bolje i bolje kako sezona odmiče, znamo šta trebamo da radimo. Radimo cele ove nedelje, znamo kako oni igraju i nadam se da ćemo njihove igrače uspeti da sačuvamo i ostvarimo novu pobedu” – izjavio je Miškov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *