September 22, 2021
aktuelno

Ubedljiva pobeda košarkaša ,,Velike Kikinde” protiv ekipe subotičkog ,,Spartaka” – Kikinda Online News

U okviru utakmice 9. kola Druge regionalne košarkaške lige – sever košarkaši ,,Velike Kikinde” savladali su subotički ,,Spartak” sa 109:46(57:21). Gostujuća podmlađena ekipa iz Subotice, došla je u znatno slabijem sastavu, što su kikindski košarkaši iskoristili i uspeli da naprave razliku od čak 63 koševa. Ovakav rezultat, prevazišao je očekivanja publike, ali i trenera KK ,,Velika Kikinda” Mirka Bucala koji je prednost za ovu utakmicu dao mlađim igračima:

-,, Očekivao sam da neće biti problema i mislim da smo napokon u ovoj utakmici bili ono što treba. Dosta dobro smo trčali i rešavali situacije. Mlađi igrači su imali priliku da se pokažu i oni su tu priliku zaista odlično iskoristili, budući da nisu igrali stariji igrači. Sledeća utakmica nam je u hali ,,Jezero” u subotu sa početkom od 15 časova protiv ekipe ,,Basketball stars”-a iz Futoga ” – rekao je Bucalo za Kikinda News.

-,, Bili smo u nekoj malo lošijoj seriji, sada je trebalo da se vadimo. Protivnici su došli u slabijem sastavu što se odrazilo i na njihovu igru na terenu, tako da mislim da smo veoma dobro odradili utakmicu protiv gostujuće ekipe. Prvu utakmicu protiv ekipe ,,Basketball stars” koja nam sad dolazi za vikend u gostima smo dobro odigrali, tako da očekujemo da ćemo je dobro odigrati i kod kuće i da ćemo nastaviti pobednički niz, da podignemo samopouzdanje i da dobro odradimo i drugi deo sezone“- rekao je Dragan Manojlović igrač ,,Velike Kikinde”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *