September 22, 2021
aktuelno

Paketići za decu sa Kosmeta – Kikinda Online News

GrO Kikinda Saveza potomaka ratnika Srbije 1912. – 1920. godine na poziv prijatelja iz Humanitarne organizacije ”Svi za Kosmet” pridružuje se akciji sakupljanja sredstava za pravljenje i podelu prazničnih paketića ugroženoj deci iz enklava u južnoj srpskoj pokrajini.
Ovim putem oni su se obratili sa molbom i pozivom za učešće u humanitarnoj akciji ”Paketići za decu sa Kosova i Metohije” pojedincima, građanima, firmama, školama, svim ljudima dobrog srca. Cilj ove akcije je da se pomogne najugroženijima kako bi im se ulepšali predstojeći praznici. Ovo je već peta uzastopna godina u kojoj se ova akcija organizuje, a samo tokom prošlogodišnje akcije obradovani su mališani iz 123 enklave i podeljeno je 5300 paketića. Ove godine planira se isto, ali se neće uspeti bez pojedinaca, ljudi dobre volje i firmi koji su humani i koji veruju i doniraju i iz tog razloga upućen je poziv da se priključe sva lica koja su u mogućnosti da doniraju ono što je u skladu sa mogućnostima: slatkiše, slaniše, igračke , kao i novčane donacije kako bi se napravili paketići. Nakon akcije, HO ”Svi za Kosmet” sačiniće izveštaj u koji će javnost imati uvid.

Akcija traje do 27. decembra 2019. godine. Uložimo trud, a oni će nam vratiti osmesima. Zajedno možemo mnogo – poručuju iz Gro Kikinda Saveza potomaka ratnika Srbije od 1912.-1920. godine.

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti na broj telefona 061 221 6781 a prikupljena sredstva mogu se dostaviti u prostorijama GrO Kikinda Saveza potomaka ratnika Srbije 1912. – 1920.godine radnim danima od 10 – 14 časova.
Obradujmo decu sa Kosmeta!
Kosovo i Metohija su Srbija – sa reči na dela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *