July 26, 2021
aktuelno

Konkurs za podnošenje predloga za dodelu Nagrade Grada i gradskih priznanja otvoren do 16. decembra – Kikinda Online News

Komisija za dodelu Nagrade grada Kikinde i gradskih priznanja raspisala je Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu Nagrade grada Kikinde i gradskih priznanja za 2019. godinu. Nagrada grada Kikinde kao najviše priznanje, dodeljuje se fizičkom licu za dugogodišnji rad, lično zalaganje i izuzetne rezultate u svim oblastima stvaralaštva, čime je dat trajan doprinos razvoju grada Kikinde. Gradska priznanja dodeljuju se fizičkim ili pravnim licima sa prebivalištem, odnosno, sedištem na teritoriji grada Kikinde, za značajna ostvarenja u oblasti kulture, obrazovanja, zdravstva, privrede i preduzetništva, sporta, humanosti i dobrotvornog rada. Predloge za dodelu nagrada i javnih priznanja grada Kikinde mogu podneti preduzeća, ustanove, druge organizacije, organi i asocijacije, grupe građana i pojedinci sa teritorije grada Kikinde. Predlozi se dostavljaju u pisanoj formi i potrebno je da sadrže podatke o kandidatu i rezultatima njegovog rada, obrazloženje, naznaku oblasti za koju se kandidat predlaže, kao i eventualne dokaze koji potvrđuju navode iz obrazloženja. Odluku o dodeli Nagrade grada Kikinde i gradskog priznanja donosi Komisija za dodelu Nagrade grada Kikinde i gradskih priznanja. Gradsko priznanje dodeljuje se za rezultate postignute u godini u kojoj se vrši dodela. Dodela gradskih priznanja i Godišnja nagrada biće svečano uručeni na Dan grada, 28. decembra.  Predlozi za nagrađivanje sa dokumentacijom dostavljaju se Gradskoj upravi grada Kikinde, najkasnije do dana 16.12.2019. godine, na adresu:
Grad Kikinda 
Gradska uprava
Kancelarija br. 81
Trg srpskih dobrovoljaca 12
23300 Kikinda
sa naznakom: Za naznake Grada Kikinde. 
Dodatne informacije mogu se dobiti u Službi Skupštine, gradonačelnika i Gradskog veća, na broj telefona: 0230/410 – 115.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *