September 22, 2021
aktuelno

Rukometaši ,,Kikinde Grindex” poraženi na domaćem terenu – Kikinda Online News

Rukometaši ,,Kikinde Grindex” nisu uspeli da ostvare pobedu na domaćem terenu protiv gostujuće ,,Crvene zvezde” iz Beograda u okviru utakmice 10. kola Arkus rukometne lige Srbije. Utakmica je pred 850 gledalaca završena rezultatom 26:25(15:14). Kikindski rukometaši, za razliku od prošle godine nisu uspeli da nadigraju gostujuću ekipu uprkos sjajnim akcijama momaka u plavim dresovima vođeni sjajnim odbranama Slavka Miškova. Za igrača utakmice proglašen je Bojan Todorović iz beogradske ,,Crvene zvezde”.

– ,, Čestitao bih ekipi ,,Kikinde” na fer i korektnoj igri, bio je težak i uzbudljiv meč, zaista smo se borili i kroz treninge i kroz samu utakmicu i mislim da je ova pobeda morala da dođe” – izjavio je Nikola Lazić iz beogradske ,,Crvene zvezde”.

Za razliku od prošle godine kada su slavili sa jednim golom razlike, ove godine naši Kikinđani poraženi su sa golom razlike:

– ,, Nismo uspeli da steknemo veću rezultatsku prednost, imali smo u završnici neke zicere koje nismo da iskoristimo i falili su nam ti golovi” – rekao je Nikola Vrgović igrač kikindskog ,,Grindexa”.

Šest golova postigli su Stanimir Komarek i Milan Potpara. U listu strelaca četiri puta su se upisali Milan Lisica i Aleksandar Kurteš. Tri puta protivničku mrežu zatresao je Nikola Vegović, a po jedan gol postigli su Milan Pavlov i Nenad Trumbetaš.

-,, Da je rezultat kojim slučajem bio nerešen, ne bi bilo nezasluženo, imali su malo više sreće u nekim situacijama, nismo neke otvorene šuteve pogodili i tehničkih grešaka u prvom poluvremenu, da je bilo bolje, vedovatno bi i ishod bio drugačiji” – rekao je Vladimir Mitreski, trener mrk ,,Kikinda Grindex”.

Naredno kolo kikindski rukometaši igraju sledećeg četvrtka ekipi niškog ,,Železničara”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *