September 22, 2021
aktuelno

U četvrtak 7. novembra isključenja struje u Kikindi i Mokrinu – Kikinda Online News

Usled planiranih radova na električnoj mreži u četvrtak, 7. novembra u periodu od od 8 do 12 sati bez struje će ostati potrošači u Kikindi na Putu za Pristaniše, u ulici Banatska i Vodice. Od 9 do 11 sati električne energije neće biti u ulicama Slobodanke Acigan, Milana Sivčeva, Dragoljuba Udickog do sredine ulice, ulica Feješ Klare, od Dragoljuba Udickog do Slobodanke Acigan, ulica Dragoljuba Udickog od Distričke do puta prema Naftagasu, ulica Distrička, od Dragoljuba Udickog do Slobodanke Acigan, Nićifora Brandića, od ulice Milana Sivčeva do Distričke ulice, Distrička ulica od Slobodanke Acigan do Nićifora Brandića, ulica Feješ Klare, Nićifora Brandića od Milana Sivčeva do Novog naselja, Novo naselje prema Kinđi, Mokrinski drum,  ulica Distrička, od Nićifora Brandića do Mokrinskog druma, Stara klanica i Meteorološka stanica.

Potom od 11:30 do 12:30 struje neće biti u Distričkoj ulici, od Mokrinskog druma do Nićifora Brandića, u ulici Mokrinski drum, od Distričke do Feješ Klare. 

Sutra će bez struje ostati i potrošači u Mokrinu u periodu od 9:30 do 10:30 i to u ulicama Đure Jakšića, od Uroša Kuzmanova do Markovih i Markovih od Đure Đakovića do kraja ulice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *