September 18, 2021
aktuelno

Rukomet(m): nakon rukometnog spektakla sa leskovačkom “Dubočicom 54″ sledi duel sa ,,Šamotom” – Kikinda Online News

Nakon prave rukometne predstave održane na domaćem terenu u hali SC ,,Jezero” protiv leskovačke ekipe ,,Dubočica 54″, muški rukometni klub ,,Kikinda Grindex” ove subote, 9. novembra dočekuje ekipu ,,Šamot 65″ iz Aranđelovca.

-,, Šamot je jedan nezgodan rival, jedna kvalitetna ekipa i njihov trenutni položaj na tabeli ne govori o njihovim kvalitetu. Sticajem nesrećnih okolnosti oni su tu gde jesu, a ne nekim svojim nekvalitetom ili lošom igrom. To što su gubili, gubili su sa malim razlikama u zadnjim sekundama. To je zaista jedna kvalitetna ekipa koja zna da se takmiči i imaju novi zamah u takmičenju, tako da se očekuje izuzetno teška utakmica, pogotovo jer nam zdravstveni bilten igrača nije najbolji u zadnjih nedelju dana. Moraćemo zaista da u narednim danima do utakmice to dovedemo u normalu u smislu da oporavimo što više igrača kako bi spremni ušli u utakmicu koja neće biti ni malo laka. Trenutni položaj na tabeli po meni je apsolutno realan s obzirom na situaciju u kojoj smo bili, obzirom i na letnji period i probleme koje smo imali u okviru samog takmičenja, liga je izjednačena ali ono što je bitno i što treba istaći je požrtvovanje i borba i zalaganje rukometaša” – rekao je direktor muškog rukometnog kluba ,,Kikinda Grindex” Vojislav Bulatović.

-,, U subotu od 18 časova igramo protiv ekipe iz Aranđelovca. Reč je o nezgodnoj ekipi, i premda su poslednji na tabeli ne treba ih potceniti i treba dati svoj maksimum. Nadamo se punim tribinama i da ćemo i ovu utakmicu dobiti. Zadovoljni smo trenutnim rezultatom, imali smo par pehova, neke bodove koje smo planirali u početku koje nismo uspeli da upišemo, ali možemo biti zadovoljni i ako nastavimo ovim tempom da će biti dobro po nas” – rekao je igrač kikindskog ,,Grindeksa” Nenad Trumbetaš.

Jesenji period MRK ,,Kikinda Grindex” koristi i za upis novih članova u klub, pa iz uprave kluba pozivaju sve rditelje i decu od 1. do 4. razreda da se upišu u školu Mini rukometa gde se treninzi održavaju u Tehničkoj školi utorkom i četvrtkom od 18:15 do 20 časova i subotom od 10 do 12 časova. Za stariji uzrast, za dečake uzrasta od 5. do 8. razreda treninzi se održavaju u Hali ,,Jezero2 ponedeljkom, sredom i petkom u terminima od 14 do 15:30 i od 9:30 do 11 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *