September 18, 2021
najave

Isključenja struje u ponedeljak, utorak i sredu u Kikindi, Bašaidu i Ruskom Selu – Kikinda Online News

Usled planiranih radova na električnoj mreži, bez struje će od ponedeljka 4. do srede 6. novembra ostati potrošači u Kikindi, Bašaidu i Ruskom Selu.

U ponedeljak, 4. novembra od 9 do 10 časova bez struje ostaće potrošači u Kikindi u ul. Miloša Ostojina od Ive Lole Ribara do ulice Kosovska i Kosovska od Miloša Ostojina do ulice Jovana Jovanovića Zmaja. Istog dana, u periodu od 12 do 13 časova bez struje ostaće potrošači u ulici Miloša Ostojina od ul. Miloša Velikog do Ive Lole Ribara. U utorak, 5. novembra u periodu od 9 do 11 sati bez struje ostaće potrošqči u ulici Ugleše Terzina, od ulice Vuka Karadžića do ul. Ive Lole Ribara. Takođe, istog dana, u periodu od 9 do 10 sati bez struje ostaće i potrošači u Bašaidu i to u ulici Raše Lazarevića od Svetosavske do ulice Aleksandra Grujića i ulica Aleksandra Grujića od ul. Raše Lazarevića do ulice Branka Radičevića.

U sredu, 6. novembra od 9 do 10 sati bez struje ostaće potrošači u ulici Jovana Jovanovića Zmaja od ulice Rade Budurina do Svetosavske, ul. Aleksandra Grujića od Jovana Jovanovića Zmaja do ulice Rade Budurina i Svetosavska od ul. J.J. Zmaja do ulice 4. Oktobra.

U sredu će u periodu od 12 do 13 sati ostati potrošači u ulici Semlačka od Koste Bočarca do Nikole Pašića i ul. Jugovićeva do ulice Nikole Pašića.

Potrošači u Ruskom Selu će u sredu 6. novembra u periodu od 9 do 14 sati ostati bez električne energije i to u sledećim ulicama: Feješ Klare, Đure Jakšića, Petefi Šandora, Kiš Ferenca, Dože Đerđa, Krićaninova, Bratsva Jedinstva od Mladena Stojanovića do farme, Stevice Jovanovića, I.L. Ribara, Solunskih dobrovoljaca, Braće Domazet, Desančićeva, Sonje Marinković, Žarka Zrenjanina, Njegoševa i Braće Opsenice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *