September 18, 2021
društvo

Program podrške digitalnoj transformaciji – Kikinda Online News

Privredna komora Srbije osnovala je Centar za Digitalnu Transformaciju – CDT,  kao instrument podrške mikro, malim i srednjim preduzećima.

U okviru Centra do sada je edukovano i sertifikovano 43 konsultanata u oblastima poput poslovnih modela i procesa, E-trgovine, E-marketinga i društvenih mreža ali i u domenu IT zaštite i bezbednosti podataka u skladu sa GDPR uredbom. Za manje od godinu dana rada Centra za digitalnu transformaciju kroz program je već prošlo oko 100 srpskih preduzeća.

Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ i Razvojnom agencijom Srbije, poziva Vaše preduzeće da konkuriše za podršku u digitalnoj transformaciji poslovanja.

Digitalna transformacija poslovanja za kompanje ima za cilj podizanje nivoa konkurentnosti unapređenjem svih poslovnih procesa, efikasniju ponudu Vaših proizvoda i usluga, poboljšanu komunikaciju sa potencijalnim i sadašnjim kupcima i klijentima, ali i bolje planiranje finansiranja, višu profitabilnost, kvalitetnije marketinške aktivnosti – kreiranje modernih prezentacija i promocije preduzeća.

Centar za digitalnu transformaciju Vam obezbeđuje mrežu sertifikovanih konsultanata za digitalnu transformaciju (ISO 17024). Na raspolaganju Vam je jedan od 43 konsultanata koji će sve zainterersovane sprovesti kroz ceo proces – od razvoja strategije do implementacije razvijenog rešenja.

Konsultant definiše klјučne oblasti u Vašem poslovanju koje treba unaprediti u narednom periodu i na koji način.

Uključivanje u ovu aktivnost je besplatno, i u svakom trenutku može da se odustane, troškovi za privredno društvo počinju od treće faze.

Troškovi preduzetnika usmereni su ka Centaru za digitalnu transformaciju, GIZ i Razvojna agencija Srbije učestvuju sa 50% (ili maksimalno do 5.000 evra) u vašim troškovima ka digitalnoj transformaciji.

Preduzeća koje propuste digitalnu transformaciju suočavaju se izazovom da postanu tehnološki prevaziđene i izgube poziciju na sve zahtevnijem i konkurentnijem tržištu.

Prijavaljivanje za program vrši se putem online upitnika https://cdt.org.rs/index.php/upitnik-za-firme/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *