September 18, 2021

Željko Vasić za Kikinda Online News : Ne postoji magična formula za uspeh

40746395_743872915964536_5475857490199445504_o.jpg

Željko Vasić je srpski pop pevač, kompozitor i tekstopisac. U iskrenoj ispovesti za Kikinda Online News , vlasnik velikog broja hitova nam je otkrio poslovne planove za naredni period i čija podrška mu je najviše značila kada je započinjao svoju karijeru .
Kikinda Online News : Muzički talenat nasledili ste od oca , koji je takodje muzičar , svira gitaru . Kako je došlo uopšte do Vašeg prvog pojavljivanja u javnosti i da li ste dobili neki savet kada ste počinjali ?
Željko : Podrška porodice je najvažnija. Ali ne postoji savet, magična formula ili pilula ili recept za uspeh, tako da stvari ne treba banalizovati i svesti ih na tako nešto. Bavljenje muzikom nije egzaktna stvar i vrlo je teško bilo šta savetovati.
Kikinda Online News : Koliko smatrate da je današnjim generacijama lakše ili teže da se probiju do muzičkog sveta u odnosu na vreme kada ste Vi zapoĉinjali svoju karijeru ?
Željko : Ako vam je stalo da budete u žiži interesovanja medija stvari su vrlo jednostavne. Senzacionalizam, sklandal i eto. Znaju svi za vas. Žao mi je što nove generacije uzimaju upravo ovaj model. Isto je bilo i kada sam ja počinjao, ali je bilo bar malo stida medju ljudima koji su se bavili muzikom, pa je mnogo manji broj njih pristajao na takvu “medijsku igranku”.
Kikinda Online News : Vi ste neko ko je izuzetno popularan , ali u isto vreme nema Vas po žutoj štampi , ne pravite skandale, niste bili ni u jednom rijalitiju . U čemu mislite da je tajna Vašeg uspeha ?
Željko : Nema tajne. Stvar ličnog izbora! Ja sam odabrao da moj javni život bude istinit i samim tim potpuno nezanimljiv žutoj štampi. Hvala im na tome. Da nema njih , ljudi ne bi znali razliku izmedju nas na muzičkoj sceni.
Kikinda Online News : Vi ste prošle godine nastupali u Kikindi , održali ste 8 – martovski koncert ,, Ženama s ljubavlju ” . Kakav je utisak na Vas ostavila kikindska publika i generalno Kikinda kao grad ? Šta Vam se sviđa u njemu ?
Željko : To je bio moj prvi veliki koncert u Kikindi . Koncert je bio sjajan, publika još bolja! Radujem se našem sledećem susretu, možda već sledeće godine.
Kikinda Online News : Izdali ste pre par meseci singl ,, Atina ” . Da li je u planu neka nova pesma , album i generalno kakvi su Vaši planovi za naredni period ?
Željko : Upravo pripremam novi singl. Početkom septembra snimam spot. Verujem da će se ljudima dopasti moja nova pesma koja se zove “Gnezdo”.
Kikinda Online News : I za kraj , šta biste poručili našim kikindjanima ?
Željko : Ne volim da delim savete…mogu samo da poželim svima puno ljubavi, zdravlja i sreće.

Foto: Promo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *