September 23, 2021

Sajsi Mc za Kikinda Online News : Kikinda je jedan od najlepših gradova u Srbiji

sajsi-mc-jelena-karleusa

 

Kikinda Online : Pa ćao Sajsi ! Kako provodiš ovo leto ?
Sajsi : Kao i svako leto poslednjih 20 godina, pokušavam da izvučem esenciju iz njega..pokušavam da nosim što više haljina, odem na što više bleja sa ekipom i budem napolju. Naravno tu su nastupi, obožavam letnje festivale…i uvek pred kraj leta imam osećaj kao da ga nisam iskoristila dovoljno dobro i da je prekratko trajalo.
Kikinda Online : Otkud ti se pojavila želja da budeš reperka i da li si ikada verovala da ćeš toliko danas biti popularna ?
Sajsi : To je baš bilo davno, negde oko 2002 ili 2003 godine, ja sam zaljubljenica u reč, tako da mi je rep stvarno savršena forma. Sve je krenulo naivno i bez neke vizije šta bi moglo da bude, sve je bilo bez kalkulisanja,prednost tog perioda je bilo što se živelo za taj trenutak stvaranja pesama. Kasnije su apetiti počeli postepeno da rastu,nakon pesme prirodno je da želiš album, spotove, nastupe,uz sve to dolazi i popularnost koja je neophodna u ovom poslu.
Kikinda Online : Da li si nekada bila u Kikindi i / ili imaš želju da svratiš do nas ?
Sajsi : Bila sam u Kikindi kao srednjoškolka ,imala sam drugaricu u Kikindi,preko koje sam upoznala još puno fantastičnih ljudi. Kikinda je jedan od najlepših gradova u Srbiji i jako mi je krivo što se do sada nije desio nijedan naš nastup kod vas, nadam se da će se to promeniti .
Kikinda Online : Da li čitaš knjige , jer se kroz tvoje pesme provlače i neke reči koje neki mladji naraštaji moraju da guglaju da bi razumeli njihovo značenje ?
Sajsi : Naravno, volim da čitam,knjige su mi baš strast..mogu da razumem da neko nema tu potrebu,ali ja u tome uživam .
Kikinda Online : Planovi za dalje ?
Sajsi : Nastavljamo da dominiramo .
Kikinda Online : I za kraj – ko je zapravo Sajsi Mc ?
Sajsi : To nek drugi pričaju .

Foto : Alek Živković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *