September 20, 2021
aktuelno

Solistički koncert Larise Kopić, prve violine Ansambla “Attendite” održan pred kikindskom publikom – Kikinda Online News

U velikoj sali Kulturnog centra prva violina Ansambla “Attendite” umetnica Larisa Kopić održala je svoj prvi koncert pred kikindskom publikom. To je bila lepa prilika da naši sugrađani provedu jedno lepo muzičko veče uz poznate kompozicije i šarenolik repertoar dela klasične muzike, ali i narodne, starogradske i popularne muzike koje je specijalno ovim povodom izvela mlada i talentovana beogradska umetnica:

-” Pre svega zaista moram da kažem da mi je jako drago što sam deo orkestra i hora “Attendite” i što su upravo njihovi članovi bili učesnici na mom koncertu i zaista mi je pripala velika čast da se predstavim kikindskoj publici. Nadam se da su vaši Kikinđani bili podjednako zadovoljni kao što sam i ja. Planiram da koncerte u narednom periodu nastavim da održavam u gradovima širom Srbije, ali i da upišem doktorske studije. Generalno, svi moji planovi i želje usmereni su isključivo ka muzici i violini, jer muzika je zaista moj život” – rekla nam je Larisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *