September 20, 2021
aktuelno

Otvorena Pošta u Bašaidu – Kikinda Online News

Nakon gotovo četiri decenije, “Pošta Srbije” u Bašaidu preselila se u lepši i funkcionalniji državni objekat u samom centru sela, na adresi Vojvođanska 67. Stari objekat na istoj lokaciji nije imao nikakvu nadstrešnicu, odnosno balkon, a meštani Bašaida će od sada biti sigurniji kada čekaju svoj red po kiši, snegu i vetru i obavljaju uobičajne transakcije i usluge. Otvaranju pošte osim predstavnika grada Kikinde, gradonačelnika Nikole Lukača i njegovih saradnika prisustvovao je i v.d. direktora JP “Pošte Srbije” Zoran Đorđević:

-” U cilju unapređenja posla i promena koje će se dešavati u “Pošti Srbije” jeste svakako i otvaranje ekspoziture u Bašaidu, što na neki način predstavlja i novi početak “Pošte Srbije” kako bi na ovaj način unapredila i uredila sve poslovnice u Srbiji. Ovo je samo prva u nizu i novih poslovnica, i novih-starih poslovnica koje će u narednom periodu biti rekonstruisane. Očekuje nas uvođenje novih usluga i verujem da sve ono što se bude dešavalo u narednim mesecima da će biti od koristi prvenstvno za naše građane, a da će “Pošta Srbije” zauzeti mesto koje i treba, a to je da bude najbolja i najprofitabilnija kompanija u Srbiji” – poručio je Đorđević. Sa tim se složio i gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač poručivši da “Pošta Srbije” mora da bude ogledalo države:

-” Dugujemo veliku zahvalnost direktoru “Pošte Srbije” Zoranu Đorđeviću na poseti koji je na ovaj način podržao dobre ljude koji će raditi u ovoj filijali u Bašaidu. Držaćemo nastojanja da poštanske usluge dodatno unapredimo, a nadamo se da ćemo u narednom periodu još ovakakvih ekspozitura na teritoriji grada Kikinde sređivati kako bi bili na usluzi svim građanima i meštanima na selima” – poručio je Lukač.

Predsednik MZ Bašaid Bojan Mikalački ukazao je na značaj otvaranja pošte u selu:

-” Napokon, posle 40 godina, Pošta se preselila u lepši i funkcionalniji objekat, što je mnogo značajno za naše meštane. Vremenom ćemo ispred ekspoziture postaviti klupe i za najstarije, kako bi strpljivo mogli da sednu i sačekaju svoj red” – završava Mikalački.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *