May 6, 2021
aktuelno

Raspisan Likovni i Foto konkurs “Eko snaga grada” povodom Dana planete zemlje – Kikinda Online News

Sekretarijat za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj GU grada Kikinda, u okviru obeležavanja Dana planete Zemlje 2021, raspisao je Likovni konkurs, na temu “Eko snaga grada”. Iz Sekretarijata su pozvali PU “Dragoljub Udicki” Kikinda da uzme učešće u obeležavanju Dana planete Zemlje i dostavi radove na navedenu ekološku temu. Poziv važi za decu svih uzrasta i dozvoljene su sve likovne tehnike. Radove je potrebno dostaviti poštom na: Gradska uprava Kikinda Sekretarijat za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj, Trg srpskih dobrovoljaca broj 12 Kikinda. Rok za dostavu radova je 19. april 2021.godine. Stručna komisija će izvršiti izbor najuspešnijih radova, koji će biti nagrađeni prigodnim poklonom. Pobednički radovi biće izloženi 22.aprila 2021.godine u okviru obeležavanja Dana planete Zemlje.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj GU grada Kikinda u okviru obeležavanja istog važnog ekološkog datuma raspisao je i Foto konkurs, na temu “Eko snaga grada” u okviru kog su pozvali sve učenike osnovnih i srednjih škola Kikinde i svih naseljenih mesta, da kroz svoje objektive zabeleže ekološke potencijale grada Kikinda i primere dobre ekološke prakse u svom okruženju.

Pravo učešća imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola u Kikindi i svim naseljenim mestima. Fotografije moraju biti visoke rezolucije (.jpg/ .jpeg) a maksimalna veličina datoteke ne sme biti veća od 10 MV. Jedan autor može učestvovati sa najviše jednom fotografijom.

Uz svaku fotografiju obavezno je dostaviti: naziv fotografije, mesto i datum kada je fotografija snimljena, kao i ime, prezime, adresu i kontakt telefon autora fotografije. Fotograafije slati na zastita@kikinda.org.rs. Rok za dostavu fotografija je 19. april 2021.godine. Sve pristigle fotografije biće objavljene na zvaničnoj internet stranici grada www.kikinda.org.rs. Stručna komisija će izvršiti izbor najuspešnijih fotografija, koje će biti nagrađene prigodnim poklonom. Pobedničke fotografije biće izložene 22.aprila 2021.godine u okviru obeležavanja Dana planete Zemlje, a prispele fotografije biće zadržane bez naknade autoru.

Organizator zadržava pravo da uz navođenje autora izlaže i objavljuje fotografije bez bilo kakvih ograničenja i bez obaveze pribavljanja dodatnih saglasnosti.

Izdvojena fotografija: Čedomir Vujanić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *