May 8, 2021
aktuelno

Odbojkašice OK “Kikinde” utvrdile lidersku poziciju na tabeli: Savladan i “Proleter” – Kikinda Online News

Odbojkašice OK “Kikinde” savladale su, bez već problema ekipu zrenjaninskog “Proletera” u fiskulturnoj sali OŠ. ,,Jovan Popović” ubedljivom pobedom sa 3:0 u setovima (25:19; 25:16; 26:24) i tako još jednom opravdale epitet prvaka na tabeli Prve vojvođanske lige Jug:

-” Ovom utakmicom mi smo definitivno potvrdili našu lidersku poziciju na tabeli. Devojke su tako i odigrale, na tom nivou, maksimalno snažno, bez nekih oscilacija i većih grešaka u igri, a šansu za igru su dobile i devojke sa klupe, a kako je sve proteklo, najbolje može da se vidi po krajnjem rezultatu. Zadovoljan sam u potpunosti pristupom njihovoj igri, i nemam zaista šta da im zamerim, ponosan sam na moje devojke s obzirom da smo prvi na tabeli, i ne može da bude drugačije. Na nama je sada da se što bolje pripremimo za mini ligu gde ćemo učestvovati sa još tei najbolje plasirane ekipe” – rekao je predsednik OK “Kikinde” Igor Golijanin.

Odbojkašice “Kikinde” u ponedeljak sa početkom od 17 odigraće poslednju utakmicu regularnog dela prvenstva u Krajišniku protiv istoimene ekipe, nakon čega će početi i plej of faza takmičenja za plasman u viši rang takmičenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *