May 9, 2021
aktuelno

Džudisti kikindskog kluba “Partizan” uspešni na seniorskom prvenstvu u Beogradu – Kikinda Online News

Danas je u Beogradu održano Otvoreno džudo prvenstvo Srbije za seniore.
U konkurenciji najboljih boraca Srbije, članovi džudo kluba “Partizan” ostvarili su rezultate koji su velika odskočna daska u njihovim daljim sportskim karijerama.


Mateja Vukmirica je nakon 3 pobede i 2 poraza, u kategoriji do 90kg, ostvario plasman na 5.mesto. Obzirom da se radi o jednoj od najjačih kategorija, ovo je rezultat koji je vredan svake pažnje i pohvale. 


Dušan Kežić, takmičar koji je tek ove godine zagazio u juniorski takmičarski uzrast, na današnjem takmičenju pokazao da se od njega može mnogo očekivati u budućnosti. Sa dve pobede i dva poraza, Dušan je ostvario plasman (7.mesto) u kategoriji do 60kg.

-” Ako uzmemo u obzir nepovoljne okolnosti koji su nas zadesile, a tiču se nemogućnosti odvijanja redovnih trenažnih procesa koja je trajala skoro godinu dana, u odnosu na ostale džudo klubove koji su svoje treninge redovno sprovodili, ovaj rezultat nam jasno govori da se naša džudo škola i dalje nalazi u samom vrhu i da je samo pitanje vremena kada će naši takmičari povratiti očekivanu normu” – poručio je trener džudo kluba “Partizan” Svetislav Vukmirica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *