May 6, 2021
aktuelno

Odbojkašice OK “Kikinde” ostvarile i sedmu pobedu: Savladana “Hercegovina” u Ravnom Topolovcu – Kikinda Online News

Odbojkašice OK “Kikinde” zabeležile su i sedmu pobedu u utakmici 12. kola Prve vojvođanske lige grupa Jug i to na gostovanju u Ravnom Topolovcu gde su protiv domaće “Hercegovine” slavile sa 3:1 u setovima i tako sa 21 osvojenim bodom još jednom opravdale lidersku poziciju na tabeli.

Prvi set pripao je našim Kikinđankama sa 25:18, dok je prednost domaćeg terena u drugom setu iskoristila “Hercegovina” i slavila sa 25:21. U trećem setu odbojkašice Kikinde uspele su da se brzo konsoliduju i da ga završe u svoju korist sa 25:13, da bi u četvrtom pružile sav svoj maksimum za pobedu od 25:22. Igrom je zadovoljan i trener kikindskih odbojkašica, Igor Golijanin:


– ” Utakmica je protekla odgovorno i ozbiljno tokom celog meča, sem u drugom setu jer nas je povreda igračice Jelene Rodić sa kraja prvog seta omela i pala nam je kocentracija na servisu. Čestitam devojkama na trudu, zalaganju i pristupu. Pokazale su ozbiljnost i zašto zaslužuju lidersku poziciju” – rekao je Golijanin za naš portal.


Boje kikindskog tima branile su Katarina Momić, Dejana Petkov, Andrea Đenić, Jelena Rodić, Nikolina Prolić, Katarina Oličkov, Tijana Vlašić, Teodora Pašić, Dunja Vučkovac, Milica Mrvičić, Anđelija Knežević, Stanislava Saravolac, Katarina Čarapić i Ivana Milić. Za dobru igru naših odbojkašica zaslužni su i njihovi treneri koje vredi spomenuti, a to su Igor Golijanin i Nevena Aleksić.

Sledeće subote sa početkom od 16 sati odbojkašice OK “Kikinde” igraju protiv ekipe “Proletera” u OŠ. ,,Jovan Popović”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *