May 9, 2021
gradske vesti

Streljačka družina “Kikinda” nastavlja da niže uspehe – Kikinda Online News

Strelci Streljačke družine „Kikinda“ u subotu su nastupili u kategoriji seniora i seniorki na Prvenstvu Srbije u MIXS-u u Nišu.

Članovi kikindske “Streljačke družine” nastupili su sa dve ekipe – prvi par su bili Duško Petrov i Jelena Tomić a drugi par činili su Boris Mikluc i Stanislava Popov.

U borbi za bronzanu medalju pucali su naši strelci protiv “Policajca” iz Beograda ( Mikec Damir i Mrdović Danijela). Kikindski strelci su bili precizniji baš kada je najteže i osvojenim rezulatom od 17:5 zasluženo su osvojili 3. mesto u Srbiji . Drugi par Stanislava Popov – Boris Mikluc zauzeo je peto mesto.

S.D.“KIKINDA“ nastupila je i danas u pojedinačnom i ekipnom nadmetanju.

Za Seniore pištolj nastupili su Duško Petrov , Boris Mikluc i Ervin Šalgo. Posle osnovnog dela Duško je zauzeo 3.mesto i plasirao se u finale među osam prvoplasiranih. Šalgu ( 9.mesto) i Miklucu( 10.mesto) je za par krugova izmaklo finale. U finalu Duško Petrov je zauzeo 2.mesto na Prvenstvu Srbije. Ekipno Seniori su zauzeli 2. mesto.

Kod Seniorki pištolj , kikindski klub su predstavljale tri dame, Jelena Tomić , Stanislava Popov i Neda Sarić.

Posle osnovnog dela Jelena Tomić se plasirala kao treća , a Stanislava Popov kao šestoplasirana u finale. Iz finala je Stanislava Popov izašla kao osmoplasirana dok je Jelena Tomić zauzela 6.mesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *