May 6, 2021
aktuelno

U nedelju u Pozorištu: Poklon koncert sastava “Vlada Divljan- tribjut bend” Kikinđanima za Dan zaljubljenih – Kikidna Online News

Sa povoljnijom epidemiološkom situacijom u našem gradu i u susret Svetom Trifunu i Danu zaljubljenih, Grad Kikinda odlučio je da svojim sugrađanima kao i svake godine, tradicionalno pokloni muzički koncert. Ovoga puta Kikinđane će za Dan zaljubljenih zabavljati sastav “Vlada Divljan – tribjut bend”. Početak koncerta zakazan je za 19 sati u Narodnom pozorištu, uz poštovanje svih epidemioloških mera a broj mesta je ograničen.

-” Ulaz na koncert jeste besplatan, ali ćemo imati karte, obzirom da moramo da ispoštujemo ograničen broj ljudi koji može da bude u Pozorištu. Broj telefona za dobijanje besplatnih karti za koncert je 410-241 koje će moći da se preuzmu u Gradskoj upravi. Zamolili bismo sve sugrađane da budu uviđajni, delićemo po dve karte kako bismo na taj način dali priliku svim sugrađanima koji to žele da dođu na koncert. Za sve one sugrađane koji ne mogu da dođu na koncert, obezbeđen je onlajn prenos koji će ići preko fejsbuk stranice Kancelarije za turizam i preko TV Kikinde. Iskreno se nadamo da će se epidemiolška situacija popravljati i da će neki sledeći događaj koji ćemo raditi i koji ćemo najaviti biti 8.mart” – izjavila je Jasmina Milankov, ispred Odseka za razvoj grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *