May 18, 2021
aktuelno

Pao “Krajišnik”: Odbojkašice OK “Kikinde” na vrhu tabele – Kikinda Online News

Odbojkašice OK ,,Kikinde“ bez većih problema savladale su ekipu OK ,,Krajišnika“ u okviru utakmice 7. kola Prve Vojvođanske lige grupa Jug na domaćem terenu u hali SC ,,Jezero“. Naše Kikinđanke slavile su sa 3:0 u setovima (25:22, 25:13, 25:14) i tako se sa 12 bodova lansirale na sam vrh tabele, ispod drugoplasiranog Vršca:

-” U prvom setu smo bili malo nervozni, jer smo znali da ćemo nakon ove utakmice izbiti na čelo tabele. Servis u prvom setu gotovo da nismo ni imali, ali smo i pored toga uspeli da ga rešimo u svoju korist. U drugom i trećem setu pružena je prilika igračicama sa klupe, i tako smo utakmicu uspeli da završimo pobedom kojom smo izbili na sam vrh tabele. Narednog vikenda igramo dva kola – zaostalu utakmicu sa ,,Proleterom“u Zrenjaninu u subotu, i u nedelju nam dolazi ,,Banat“ iz Vršca“ u halu ,,Jezero“ od 20 časova“ – rekao je nakon utakmice Igor Golijanin, trener OK ,,Kikinde“.

Utakmicu su igrale Katarina Momić, Tijana Vlašić, Andrea Đenić, Sofija Šugić, Nikolina Prolić, Ivana Milić, Dejana Petkov, Dunja Vučkovac, Stanislava Saravolac, Jelena Rodić, Andđelija Knežević, Teodora Pašić, Milica Mrvičić i Katarina Oličkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *