May 6, 2021
aktuelno

Ponovo radi pozorište: Evo šta ćemo u februaru gledati u Narodnom pozorištu, stiže i mesec bajki u “Lanetu” – Kikinda Online News

Nakon poduže pauze, zbog svima dobro poznate epidemiološke situacije, Narodno pozorište u Kikindi već od 5. februara počinje sa prikazivanjem predstava uz poštovanje svih mera radi sprečavanja širenja virusa kovid 19. Predstave će biti izvođene u novom terminu, petkom od 19 sati, a prva od predviđene četiri za mesec februar je “Ordinacija” Slobodana Simića. “Kovači” su na repertoaru 12. februara, “Siroti mali hrčki” nedelju dana kasnije, da bi 26. februara na sceni Narodnog pozorišta bila izvedena predstava Miroslava Momčilovića ,,Smrt čoveka na Balkanu”.

Broj mesta će biti ograničen, a sve informacije dostupne su putem broja telefona 0230-422-638.

Nakon kratke pauze, i dečije pozorištance “Lane” u okviru februara, meseca bajki pripremio je šarenolik repertoar za naše najmlađe sugrađane i to u dva termina, od 17 i 19 časova. Već u nedelju, 7. februara biće izveden “Supermiš”. Nedelju dana kasnije, odnosno 14. februara biće prikazana “Tri praseta”, pretposlednje nedelje februara na pozorišnom repertoaru je “Medvedova ženidba”, a poslednjeg dana februara biće odigrana predstava “Zbrka u šumi”.

Informacije i rezervacije karata moguće su putem telefona 0230-503-593, 064-15-89-314 i 060-02-47-048, a broj mesta je ograničen.

Foto: Narodno pozorište Kikinda – fejsbuk grupa, Pozorište “Lane”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *