May 18, 2021
aktuelno

Kosarkaši “Velike Kikinde” izgubili na gostovanju u Gajdobri – Kikinda Online News

Nakon pauze od tri nedelje zbog nepovoljnog zdravstvenog biltena ekipa u ligi, košarkaši “Velike Kikinde” vratili su se prvenstvenim utakmicama, gde su večeras, u zaostaloj utakmici 9. kola Prve srpske lige, izgubili na gostovanju u u Gajdobri, od domaćeg “Hercegovca” sa 101:78. Evo kako je utakmicu video Mirko Bucalo, trener KK “Velika Kikinda”:

-” Utakmica bez rezultatskog značaja je večeras zasluženo pripala domaćinu, koji je još jednom pokazao da je prava ekipa i da zasluženo drži prvo mesto. Što se tiče naše igre, protiv pandemijske mere, koje su donete (zatvaranje sala za treninge) su itekako uticale na nas. Dugo smo bili bez treninga, što je uticalo na nas, i rezultiralo padom u drugom poluvremenu, tako da je poraz bio neizbežan” – izjavio je Bucalo.

Naši sugrađani bi narednog vikenda trebali da putuju u Apatin, ekipi “Dunava”, ali zbog nemogućnosti održavanja treninga u SC “Jezero”, još uvek je neizvesno da li će taj meč biti odložen, a o čemu će javnost biti obaveštena u danima koji su pred nama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *