May 18, 2021
aktuelno

Fudbaleri “Slobode” remizirali u Staroj Pazovi, “Kozara” pobedom završila jesenji deo – Kikinda Online News

Fudbaleri “Slobode” iz Novih Kozaraca remizirali su sa 1:1 na gostovanju u Staroj Pazovi sa ekipom “Jedinstva” i tako završili jesenji deo šampionata. Domaći su poveli, ali su Kozarčani ipak uspeli da preuzmu inicijativu i tako dođu do izjednačenja. Nakon toga, “Sloboda” je u par navrata i sa igračem više na terenu imala prilike da čak i rezultatski prestigne protivnika, ali to se nažalost nije dogodilo. Sa 11 osvojenih bodova i na 18. poziciji na tabeli fudbaleri “Slobode” idu na zasluženi odmor, a nakon toga slede pripreme za nastavak prvenstva.

Fudbaleri “Kozare” iz Banatskog Velikog Sela uspeli su da ostvare pobedu u poslednjem kolu jesenjeg dela savladavši ekipu “Dunava” iz Starih Banovaca na svom terenu sa 6:1. Nakon lepog otvaranja, Velikoselčani su uspeli da ostvare vođstvo već u polovini prvog poluvremena, tako da se protivnik ništa nije pitao. U drugom poluvremenu protivnička ekipa uspela je da dođe do izjednačenja što ni u jednom momentu nije pokolebalo fudbalere “Kozare” da nastave sa lepim akcijama i kontra napadima za konačan rezultat.

Velikoselska “Kozara” jesenji deo prvenstva završila je na 17. poziciji na tabeli sa osvojenih 21 bodova. Nakon odmora, Velikoselčani nastavljaju sa pripremama za nastavak takmičenja, a ambicije su im da se uz dodatna pojačanja zadrže u ovom stepenu takmičenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *