May 9, 2021
aktuelno

Odbojkašice OK “Kikinde” osvojile Gradski derbi – Kikinda Online News

Odbojkašicama OK “Kikinde” pripao je Gradski derbi u okviru utakmice trećeg kola Prve Vojvođanske lige grupa Jug koje su slavile nad ekipom “KI 0230” sa 3:1 (21:25; 25:13; 25:18; 28:26). Na terenu je viđena sjajna utakmica i pravi gradski derbi, što je ujedno i najbolji pokazatelj da Kikinda itekako ima budućnost u odbojci:

-” Gradski derbi mogao je da oduvuče i na jednu i na drugu stranu. Mislim da su devojke nakon prvog izgubljenog seta malo ohladile glavu, spustile se na zemlju i onda smo krenuli da igramo našu igru. Nismo imali servis u prvom setu, i posle kada smo ušli u servis i u servis servisa tako smo i dobili utakmicu. Derbi je pokazao da imamo kvaliteta da se nosimo i sa mnogo jačim ligama i igračicama koje to mogu da dokažu. Naredno kolo smo slobodni, a nakon toga nam dolazi ekipa iz Ravnog Topolovca koja je uvek kritična po sve” – rekao je Igor Golijanin, trener OK “Kikinde”.

-“Meni je pre svega jako drago što dobijam igračice iz prve postave. Ne mogu ništa da zamerim svojoj ekipi. Bilo je dosta prehlada i u proteklom periodu nismo mogli da treniramo u najboljem sastavu ali svakako čestitam kvalitetnoj i iskusnijoj ekipi” – dodala je Tamara Radlović, trener OK “KI 0230” koji u narednom kolu igraju protiv ekipe “Hercegovine” iz Ravnog Topolovca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *