May 6, 2021
aktuelno

Najbolji laptop na svetu stiže ti na poklon – Kikinda Online News

Najbolji fudbal je u punom jeku i pored globalnih problema, najjače lige su i ovog vikenda na tiketu, a kladionica Meridian ti je spremila 1000 DINARA BONUSA bez uslova na poklon.
Preuzmi bonus odmah OVDE

A to je tek početak! Osim ove ekskluzivne promocije, Meridian sve do 16. novembra svojim igračima poklanja i neprikosnoveno najbolji laptop današnjice – MacBook. O čemu je zapravo reč?
Osvoji „mašinu“ koju ima samo svetska elita – pogodi najveću kvotu na tiketu u kladionici Meridian u periodu od 16. oktobra do 16. novembra i tvoj je najprestižniji Apple proizvod – MacBook. Pravo učešća ima svaki tiket uplaćen u Meridianu na kome se nalazi barem četiri para klađenja na sport, uplatom od 100 dinara ili većom. Da bi se kvalifikovao, igrač u toku takmičenja treba da potroši depozit od samo 1.500 dinara.
Samo u Meridianu, kući najvećih bonusa i ekskluzivnih promocija, po ceni obične USB Flash memorije od 32GB dobijaš najjači laptop ikada – bolje od ovoga ne može. Mac Book je mašina koja ne zna šta su virusi i ima šest puta jaču bateriju od bilo kog konkurentskog laptopa na planeti, a u svojoj omiljenoj kladionici dobijaš je po ceni običnog tiketa. To je tek deo poklona, jer drugoplasiranog igrača čeka Playstation 4, a u igri si i za gomilu bonusa za klađenje!
1.MESTO – Macbook
2.MESTO – SONY PS4
3.MESTO – bonus 7.000 RSD
4.MESTO – bonus 5.000 RSD
5.MESTO – bonus 3.000 RSD

Sva pravila takmičenja pronađi ovde

Meridian – garantovano najbolja zabava i tiketi koji donose najvrednije poklone!

One thought on “Najbolji laptop na svetu stiže ti na poklon – Kikinda Online News

  1. Kombinacija “vruce “sezone u fudbalu i magija bonusa Meridijana koja je prati,pravi je izbor za slobodno vreme i nastupajuci vikend …A uz to i pogadjanje najvece kvote donosi mocne poklone….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *