May 9, 2021
aktuelno

Kikindski “Bebi klub” obradovao 154 roditelja – Kikinda Online News

Jedan od najlepših prijema u Gradskoj kući, dodela paketa za 154 bebe rođene u maju, junu, julu i avgustu koji već tradicionalno organizuje kikindski “Bebi klub” upriličen je danas u svečanoj sali Gradske kuće gde je prisutne roditelje pozdravio gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač, zamenica gradonačelnika Dijana Jakšić Kiurski, predsednik Skupštine grada Mladen Bogdan i Ramona Tot, većnica za nacionalne manjine, rodnu ravnopravnost i brigu u porodici.

Obraćajući se roditeljima, gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač čestitao je svim roditeljima što su gradu Kikindi od polovine maja do avgusta podarili 154 prinove:

-” Gradu Kikindi veoma imponuje to što za tri meseca imamo 154 prinove. Želim vam da bude još više dece koja su najveća radost svih nas, grada Kikinde i cele države i za njih ćemo se uvek boriti” – poručio je Lukač.

Ramona Tot, članica Gradskog veća za nacionalne manjine, rodnu ravnopravnost i brigu o porodici kaže da su ovo najlepši prijemi koji se odvijaju u Gradskoj kući:

-” Nastavljamo sa našom tradicionalnom podelom bebi paketa za novorođenčad rođenu u drugoj polovini maja, juna, jula i avgusta, a delimo pakete i za one bebe koje su rođene u drugim gradovima, a imaju prebivalište u Kikindi. Grad Kikinda nastaviće da podržava ovakve akcije” – izjavila je Tot usput podsetivši javnost da je Gradska uprava u ovoj nameni iz budžeta izdvojila 4,2 miliona dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *