May 6, 2021
aktuelno

Odbojkašice OK “Kikinde” poražene od ekipe OK “FOK” iz Novog Sada – Kikinda Online News


U okviru prve zvanične utakmice Kupa Srbije od uvođenja mera i prekida utakmica prošle sezone odbojkašice OK “Kikinde” poražene su sa 3:0 od ekipe OK “FOK” iz Novog Sada (25:20; 25:11; 25:19;).
Protivnička ekipa nastupila je dva ranga iznad naših sugrađanki i to u svom kompletnom sastavu i samim tim pokazala se kao previše jak protivnik za OK ,,Kikindu” kome je falilo igračkog kadra, odnosno četiri igračice, kaže trener OK ,,Kikinde” Igor Golijanin:


– ” Šansu na ovoj utakmici su dobile i dve pionirke, Čarapić i Mrvičić, koje su pokazale zavidnu igru i pokazale da se može ozbiljno računati na njih već u narednoj sezoni. I u takvom sastavu devojke su pokazale zavidnu igru i držale se u prvom i trećem setu do samog kraja kada nam je u prvom setu ponestalo i malo sportske sreće a u trećem nam je zakazao prijem. Drugi set smo izgubili na krilima prvog odnosno misli su nam ostale u prvom setu i protivnik je odmah na početku napravio razliku koja je bila nedostižna za nas. Mi imamo još nešto jače od mesec dana za uigravanje do početka ligaškog dela” – izjavio je Golijanin.


Za OK Kikindu nastupile su:
Ćoškov, Oličkov, Vučkovac, Nikolić, Pašić, Knežević, Prolić, Šugić, Rodić, Momić, Mrđa, Mrvičić, Čarapić i Vlašić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *