May 18, 2021
aktuelno

Uručene nagrade dobitnicama foto konkursa “Moje leto kod kuće” – Kikinda Online News

Ovo leto, samo po sebi drugačije u odnosu na neka prošla, većina nas provela je kod svojih kuća, te je tako Kulturni centar Kikinda u prethodnom periodu organizovao foto konkurs pod nazivom “Moje leto kod kuće”. Odziv je, prema rečima direktorice Kulturnog centra Kikinda Tanje Nožice bio solidan:

-” Postavili smo 55 fotografija na našu fejsbuk stranicu i ljudi su lajkovali. Prvo mesto osvojila je Ena Gogić sa 937 lajkova, drugo mesto osvojila je Gordana Šugić sa 789 i treća je Tifani Radnović sa 623 sviđanja. U dodeli nagrada pomogao nam je naš umetnik Braco Azarić koji je za prvopplasiranu uradio jednu sliku, da je ima za uspomenu na ovo leto” – izjavila je Nožica.

Osim što je sa 937 lajkova pobedila na foto konkursu, talentovana Ena Gogić nastavila je i da niže svoje muzičke uspehe. Naime, ona je na nedavno održanom Međunarodnom muzičkom festivalu u Poljskoj u juniorskoj kategoriji osvojila prvo mesto za pop vokal u solo kategoriji zajedno sa osnivačem hora “Čuperak” Svetlanom Milić:

-” Održavali su se festivali onlajn, pa sam se tako i zabavljala tokom celog leta. Svirala sam, pevala sam, nažalost nisam nigde mogla da idem, ali sam se zato družila sa drugarima. Mnogo toga imam u planu, ali još ne smem da govorim” – rekla nam je Ena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *