May 8, 2021
aktuelno

Fudbaleri ŽAK-a poraženi kod kuće, OFK ,,Kikinda 1909″ slavila u Vojvoda Stepi – Kikinda Online News

Fudbaleri ŽAK-a poraženi su na domaćem terenu protiv ekipe “Omladinca FAM” iz Botoša koji su nad Železničarima slavili sa 1:0. Utakmica je započeta minutom ćutanja u znak sećanja na nedavno preminulog dr Jandri Lukaču. Iako su “žuti mravi” na terenu pokazali dobru uigranost, trud i borbu za opstanak, to nažalost nije bilo dovoljno za pozitivan ishod pri završetku, pogotovo uzimajući u obzir da boje gostujuće ekipe godinama brane nekoliko jakih i kvalitetnih igrača u ovom rangu takmičenja. Nešto pred završetak utakmice naši sugrađani su se probudili, ali tad je već bilo kasno, te je utakmica neslavno završena po naše momke.

Za razliku od kikindskih Železničara, fudbalere OFK ,,Kikinde 1909″ poslužila je sreća na gostovanju u Vojvoda Stepi gde su protiv tamošnje ekipe “Crvene zvezde” u okviru utakmice 4. kola Vojvođanske fudbalske lige – istok slavili sa ubedljivih 3:0. Ostvareni bodovi u gostima fudbalerima “Kikinde 1909” dala je dodatno vetar u leđa i nesumnjivo pokazala da su pripreme dale rezultate. To se odmah moglo videti po načinu na koji je utakmica i otvorena, dok su se u nastavku samo nizale šanse i prilike za naše sugrađane koje su oni i koristili te i ne iznenađuje krajnji rezultat.

Naredno kolo predviđeno je za sredu 2. septembar kada ċe biti odigran lokalni derbi između ekipe OFK ,,Kikinde 1909″ koja će na svom terenu dočekati ekipu ŽAK-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *