May 9, 2021
aktuelno

Fudbaleri “Kozare” poraženi u Sakulama, ,,Sloboda” slavila kod kuće – Kikinda Online News

Fudbaleri “Kozare” iz Banatskog Velikog Sela poraženi su u Sakulama gde su od tamošnje ekipe “Borca” izgubili sa 3:0. Pad koncentracije Velikoselčana preuranjeno je uslovio domaće da ostvare tri gola, a iako je igra na terenu bila nešto bolja u drugom delu, rezultat je ostao nepromenjen, te je utakmica okončana porazom za naše momke.

Sa druge strane, fudbaleri “Slobode” ostvarili su pobedu u utakmici trećeg kola Srpske lige – Vojvodina kada su na domaćem terenu savladali ekipu “Vojvodina 1928” iz Perleza. U listu strelaca upisao se Nikola Galić koji je u 27. minutu utakmice postigao odlučujući gol. Sasvim očekivano, kvalitetna ekipa iz Perleza pokazala je na terenu odličnu odbranu svoje fudbalske mreže, a premda su domaćoj ekipi bile poznate mogućnosti svog dugogodišnjeg sportskog rivala, bila je i očekivana teška utakmica, koja je na kraju okončana pobedom za fudbalere “Slobode”.

Narednog vikenda, fudbalere “Slobode” očekuje gostovanje u Bačku Topolu protiv ekipe “Stari Grad”, dok će “Kozara” u Banatskom Velikom Selu na svom terenu dočekati “Dinamo 1945” iz Pančeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *