May 6, 2021
aktuelno

Fudbaleri “Slobode” remizirali kod kuće, Velikoselci u Čonoplji-Kikinda Online News

Utakmicu prvog kola Srpske lige – Vojvodina, fudbaleri FK “Sloboda” odigrali su nerešeno u Novim Kozarcima rezultatom 1:1 protiv ekipe “Radničkog 1912” iz Sombora. Iako su Kozarčani u toku prvog poluvremena ostvarili jedan pogodak u nastavku su ipak i primili gol od nezgodnih protivnika, koji su i pokazali zašto pretenduju ka samom vrhu na tabeli. Nikola Galić pokušao je za domaću ekipu da ostvari još jedan gol, ali nažalost u tome nije uspeo, ali važan upisan bod je ipak ostvaren:

Foto: FB stranica FK “Sloboda”

-” Gostujuća ekipa bila je zaista veoma jaka i reč je sigurno o timu koji će se boriti za plasman u viši rang takmičenja, a zadovoljan sam kako su i naši momci izneli utakmicu. Nije bilo lako da postignemo pogodak, poveli smo i vodili tokom utakmice, ali smo na kraju i primili gol. Ipak, smatram da je osvojen vrlo važan bod, pogotovo protiv ovako jake ekipe“- rekao je Dragoljub Ćosić, ispred Uprave FK “Sloboda”.

Fudbaleri “Kozare” iz Banatskog Velikog Sela takođe su odigrali nerešeno i to na gostovanju u Čonoplji gde su protiv ekipe “Sloge” utakmicu završili sa 0:0 i tako upisali važan bod. Iako su imali i igrača više tokom utakmice i samim tim i lepe šanse da ostvare gol, fudbaleri “Kozare” u tome nisu uspeli, ali su zato vrlo uspešno sve do kraja utakmice izbegli potencijalni gol od protivničke ekipe.

Narednog vikenda “Kozara” će u Banatskom Velikom Selu dočekati ekipu iz Novih Kozaraca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *