May 9, 2021
aktuelno

Uspesi tenisera TK ,,Kikinda” proteklog vikenda na takmičenjima-Kikinda Online News

Proteklog vikenda petoro igrača TK ,,Kikinda” je učestvovalo na turnirima širom Srbije.

Najuspešniji je bio Nikola Radišić iz Zrenjanina,član TK ,,Kikinda” koji je novi prvak Vojvodine za dečake uzrasta do 14 godina. Na prvenstvu Vojvodine za dečake i devojčice do 14 godina koji se igrao u TK ,,Palić 1878″ na Paliću proteklog vikenda učestvovalo je četvoro takmičara TK ,,Kikinda”.


Pored NIkole koji je osvojio prvenstvo Vojvodine boje kluba branili su i Andrej Varga i Božidar Bubnjević koji su u mečevima za treće mesto izgubili u četvrtfinalu, dok je Filip Balint je završio takmičenje u osmini finala.
Takođe, kikindski teniseri zahvalni su našem DAVIS Cup reprezentativcu Filipu Krajinoviću koji je odvojio vreme i družio se sa igračima.

Na izuzetno jakom turniru A kategorije za mladiće do 16 godina iz serije TSS TOUR koji se igra u ,,TK Stari grad” u Šapcu, učestvovao je teniser TK ,,Kikinda” Uroš Ćirić koji je lošom igrom završio takmičenje u kvalifikacijama. Pokrovitelj celog TSS TOUR-a je Novak Djoković , koji pomaže domaćim igračima, a rad i uspehe Tenis kluba ,,Kikinda” pomaže Grad Kikinda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *