May 8, 2021
aktuelno

Oglasila se i kikindska Opšta bolnica povodom Koronavirusa: preduzete sve epidemiološke mere – Kikinda Online News

Povodom registrovanog slučaja Koronavirusa u Opštoj bolnici Kikinda, direktor ove zdravstvene ustanove Mirko Stojisavljević izdao je zvanično saopštenje za javnost koje vam prenosimo u celosti:

-,, Pacijent koji je primljen u Opštu bolnicu Kikinda a kod koga je dijagnostikovana infekcija korona virusom, transportovan je u Klinički centar Vojvodine u teškom opštem stanju. Po nalogu Zavoda za javno Zdravlje Kikinda, preduzete su sve Zakonom i Pravilnikom predviđene epidemijske mere u Opštoj bolnici Kikinda kao i nad svim kontaktima koje je bolesnik imao u našoj ustanovi. Opšta bolnica Kikinda funkcioniše na dalje u svom redovnom režimu rada. Za sve informacije dostupan je broj Zavoda za javno zdravlje Kikinda na koji se zainteresovani građani mogu obratiti radi informacija vezanih za eventualne njihove zdravstvene tegobe. Pozivamo građane Severnobanatskog okruga, Vojvodine i Republike Srbije da slušaju preporuke nadležnih državnih i zdravstvenih institucija” – navodi se u saopštenju direktora OB ,,Kikinda” Mirka Stojisavljevića.

Brojevi telefona kikindskog Zavoda za javno zdravlje dostupni su za sugrađane od 8 do 22 sata svakog dana za informacije u vezi korona virusa: 062-88-33-841 i 062-88-33-877. Prema poslednjim informacijama na sajtu Covid-19 stoji da je u našoj zemlji do 8 časova registrovano 19 potvrđenih slučajeva COVID 19.

One thought on “Oglasila se i kikindska Opšta bolnica povodom Koronavirusa: preduzete sve epidemiološke mere – Kikinda Online News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *