May 9, 2021
aktuelno

Neće im biti lako: Rukometaši ,,Kikinde Grindex” u trci za opstanak – Kikinda Online News

Nakon serije poraza rukometaši ,,Kikinde Grindex” našli su se u prilično nezavidnoj situaciji, a da nevolja nikada ne dolazi sama govori i podatak da je novoizabrani trener kikindskog kluba Nedeljko Matić podneo ostavku samo dva meseca nakon svog imenovanja zbog serije izgubljenih poraza naših sugrađana, a sve je kulminiralo nakon što su rukometaši ,,Kikinde Grindex” deklasirani na gostovanju u Aranđelovcu ekipi ,,Šamota 65″. Sada postoji i izvesna bojazan da naši sugrađani ispadnu iz lige:

-,, Gospodin Matić je preuzeo odgovornost za ove rezultate koji su nažalost po sve nas bili negativni i loši i iznenađujući, pogotovo u proteklih mesec i po dana. Analizirajući u ovom kratkom periodu došli smo do zaključka da je postojao i određeni nesporazum na liniji igrači – trener i da neke stvari nisu funkcionisale na način na koji smo očekivali. Takođe i ja i kolege iz kluba snosimo svoj deo odgovornosti za određene greške i poteze koje smo i mi napravili. Očekuju nas još dva kola u regularnom delu, nakon čega kreće razigravanje. Nas čeka teška borba za opstanak, ali mi moramo biti pozitivni i da izvučemo pouke iz svih tih poraza, da analiziramo sve na pravi način, da vidimo gde to mi grešimo, a gde igrači i da probamo da se uzdignemo i da izvučemo ono najbolje iz svih nas i da do kraja sezone opravdamo sve ono što smo radili svih ovih meseci i godina. Iznenađeni smo i poljuljano je pouzdanje svih nas, ali nas to ne sprečava da se borimo i da se dobro pripremimo za naredne utakmice” – izjavio je sportski direktor ,,Kikinde Grindex” Vojislav Bulatović.

Rukometaše ,,Kikinde Grindex” već za vikend očekuje gostovanje u Beogradu ekipi ,,Crvene zvezde” a u poslednjem kolu u Kikindu dolazi ekipa ,,Železničara 1949″ iz Niša, a ekipu će voditi dosadašnji pomoćni trener Vladimir Mitreski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *