May 8, 2021
aktuelno

Odbojkašice ,,Kikinde” savladale zrenjaninski ,,Proleter”, ,,KI-0230″ slavile nad Vršcem – Kikinda Online News

Odbojkašice ,,Kikinde” u okviru poslednjeg regularnog 14. kola Prve vojvođanske lige savladale su ekipu ,,Proletera” iz Zrenjanina na domaćem terenu u hali ,,Jezero” sa 3:2 u setovima(25:17;25:27;25:11;17:25 i 15:9). Odlučujići skor presudio je taj brek budući da je regularni deo utakmice završen izjednačenim rezultatom (2:2) a obe ekipe su na parketu ,,Jezera” pokazale da su spremno došle na duel, iako su naše sugrađanke u par navrata usled blagog pada koncentracije dozvolile protivniku da im se približi rezultatski, one su ipak uspele da se izbore za pobedu. Ono što očekuje odbojkašice ,,Kikinde” jesu pripreme za što bolji plasman u play off-u:

-,, Olako dobijena utakmica u trećem setu, a u četvrti set su ušle suviše opušteno i sebi su dozvolile dosta kredita da naprave i veliki broj grešaka. Neke stvari su morale da se promene u igri da bi vratili samopouzadnje ekipi, uspeli smo u četvrtom setu da se vratimo u igru iako je ostalo malo vremena. Praktično u četvrtom setu smo i dobili utakmicu, nisam se plašio taj breka, a rutinski smo dobili peti set. Situacija je jako teška. Moramo da dobijemo svih šest utakmica da bi ušli u finalni turnir za plasman u viši rang, tu igraju četiri prvaka iz istog broja vojvođanske lige, a nama nije dovoljno samo šest pobeda, jer treba još neki poraz da se upiše ,,Odbojci 013″ . Cilj je ostvaren a na nama je da se što bolje pripremimo” – izjavio je trener OK ,,Kikinde” Dragan Pecarski. Play off počinje narednog vikenda kada ekipa Kikinde gostuje u Vršcu ekipi ,,Banata”.

Odbojkašice ,,KI-0230″ savladale su ekipu Vršca u okviru utakmice poslednjeg 14. kola Prve vojvođanske lige – jug i regularni deo završile na petoj poziciji. Naše sugrađanke slavile su nad gošćama sa 3:0 u setovima a sada sledi Mini liga:

-,, Ekipa Vršca protiv koje smo se nadmetali,poslednja je na tabeli i verovatno ispada,tako da su devojke upisale ubedljivu pobedu. U odličnoj smo formi od druge polusezone i bitno je da ispunjavamo početni cilj, dobijamo kvalitetne mlade igračice za seniorski rang takmičenja. Nastavak lige je u formi mini lige koju koristimo za nastavak uigravanja ekipe,dok o ambicijama za viši rang takmičenja razmišljamo ozbiljno već od leta ” – rekla je Tamara Radlović, trener OK ,,KI-0230″.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *