May 18, 2021
aktuelno

Obrazovni program Pionir objavio poziv za treću generaciju polaznika zainteresovanih za tehnologiju, etiku, dizajn i komunikacije – Kikinda Online News

Pionir obrazovni program otvorio je poziv za treću generaciju za učenike I, II i III razreda srednjih škola koji imaju interesovanja i sklonosti za tehnologiju, etiku, dizajn i komunikacije. Na osnovu pređašnjeg iskustva, očekuje se da će broj prijavljenih kandidata značajno premašiti kapacitete škole, ali ipak ohrabruju se svi zainteresovane da se prijave ili podele ovaj poziv sa mladim ljudima koji mogu biti zainteresovani za ovakvu vrstu usavršavanja i napredovanja.

Pionir ulazi u drugu godinu rada sa trećom generacijom i ovogodišnji fokus je pored programiranja, veštačke inteligencije i dizajna u krupnom planu, i mikroelektronika, nauka o podacima i primenjena statistika. Pored toga, u novu generaciju pozivaju se i mladi koji su zainteresovani za komunikacije i discipline kao što je marketing, internet novinarstvo, masovne komunikacije i razvoj zajednica. Kao i prošle godine partneri su najveće svetske kompanije i organizacije (Github, Google, Program za razvoj Ujedinjenih Nacija), a očekuje se i dolazak svetskih stručnjaka kao predavača u samom programu, hakatone i druge aktivnosti u okviru programa.

Poziv je otvoren do 20.03.2020. i kandidati se mogu prijaviti na https://pionir.zamphyr.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *