July 26, 2021
aktuelno

Odbojkaši ,,Kikinde” savladali novosadsku ,,Vojvodinu 3″ – Kikinda Online News

Zabeležena je i trinaesta uzastupna pobeda odbojkaša ,,Kikinde” nad ekipom ,,Vojvodina 3″ iz Novog Sada u okviru Prve vojvođanske lige. Naši sugrađani deklasirali su protivnika sa 3:0 u setovima a kroz dosadašnje pobede pokazali su da jasno streme ka svom cilju a to su pripreme za što bolji ulazak u Drugu republičku ligu:

-,, Veoma sam zadovoljan pobedom, lep je osećaj dobiti protivnika u Novom Sadu i to sa 3:0. Malo smo slabije počeli u prva dva seta koja smo dobili sa 25:23 i 25:23, ali je ubrzo sve došlo na svoje i treći set smo završili sa 25:16. Pred nama je još jedna utakmica u regularnom delu takmičenja, a nakon toga počinjemo sa pripremama ka višem stepenu takmičenja. Mislim da smo to i zaslužili, budući da do sada nemamo izgubljenih utakmica, a mi nastavljamo dalje sa svojim radom, kako bismo postigli ono što smo zacrtali” – izjavio je trener MOK ,,Kikinde” Milan Radosavčev.

Poslednja utakmica 14. kola Prve vojvođanske lige na programu je već sledećeg vikenda, kada će odbojkaši MOK ,,Kikinde” na svom terenu igrati protiv ekipe ,,Partizan 2″ iz Bača.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *