September 21, 2021
aktuelno

Nenad Knežević Knez poručio Kikinđanima: ,,Jedva čekam da zajedno proslavimo Svetog Trifuna” – Kikinda Online News

U kikindskom Narodnom pozorištu, 14. februara sa početkom od 20 časova, poznati pop pevač Nenad Knežević Knez održaće svoj koncert. Koncert je poklon lokalne samouprave za sve naše sugrađane povodom Dana zaljubljenih. Ponosni vlasnik hitova poput ,,Da l si ikada mene voljela”, ,,Bubamara”, ,,Tina bambina” nije krio svoje zadovoljstvo što će zapevati na sceni Narodnog pozorišta narednog petka:

-,, Pre svega, jedan veeliki pozdrav za drage Kikinđane, i zaista sa velikom radošću iščekujem dolazak u vaš grad, na obostrano zadovoljstvo. Jedva čekam da zajedno proslavimo Dan Svetog Trifuna i Dan zaljubljenih. Dugo nisam nastupao u Kikindi i radujem se što ću biti u prilici da publici predstavim svoj višegodišnji rad. Posebno me raduje činjenica što se koncert održava u Narodnom pozorištu, jer je to vrlo intiman kutak gde će publika, verujem, moći da uživa u mojoj muzici na pravi način” – rekao je Knez ekskluzivno za Kikinda News.

Nenad Knežević Knez obeležio je muzičku pop scenu od devedesetih godina prema ovamo, a za naš portal evocirao je uspomene na taj period i usput najavio nove muzičke projekte:

-,, Svoju karijeru sam sve ove godine održavao i trudio se da to osvežim. Imao sam jednu dužu pauzu od dve i po godine kada sam se i preselio u Francusku i živeo dve i po godine u Parizu, a od septembra sam ponovo tu. Taj neki kambek bilo je moje učešće u popularnom humanitarnom šou programu ,,Tvoje lice zvuči poznato”, kako bih najavio sve ono što sledi. Već u martu publika će moći da uživa u novom singlu, pred leto planiram da izbacim još jedan, a potom i da uradim ostatak albuma koji planiram da izbacim do Nove godine” – završava Knez.

Foto: Privatna arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *