July 29, 2021
aktuelno

Humanitarna akcija sakupljanja slatkiša, igračaka i novčanih sredstava za novogodišnje paketiće za decu sa Kosmeta – Kikinda Online News

GrO Saveza potomaka ratnika Srbije 1912. – 1920.godine Kikinda koji je na poziv prijatelja iz Humanitarne organizacije ”Svi za Kosmet” uključen u akciju sakupljanja sredstava za pravljenje i podelu prazničnih paketića ugroženoj deci iz enklava u južnoj srpskoj pokrajini, obaveštava sve koji bi da učestvuju u ovoj humaniranoj akciju da ona traje do petka 27.decembra.

Ovim saopštenjem Savez potomaka i humanitarna organizacija „Svi za Kosmet“ još jednom pozivaju na učešće pojedince, građane, preduzetnike, firme, škole, sve ljude dobrog srca u humanitarnoj akciji ”Paketići za decu sa Kosova i Metohije”.

Istovremeno, GrO Savez potomaka izražava veliku zahvalnost gradu Kikinda na učešću u ovoj akciji i doniranju značajnog broja igračaka, kao i svim školama, dečijim vrtićima, građanima, firmama koji su aktivno učestvovali u sakupljanju slatkiša i igračaka i spremaju se da predaju ili su već predali iste.

Cilj ove akcije je da pomoć najugroženijima i kako bi im se ulepašali predstojeći praznici. Inače, ovo je peta uzastopna godina u kojoj se ova akcija organizuje, a samo tokom prošlogodišnje, obradovani su mališani iz 123 enklave i podeljeno je 5300 paketića.

Ove godine u ovoj humanitarnoj akciji uključen je veliki broj ljudi, u 90 gradova u 14 zemalja. Priključite nam se, donirajte slatkiše, slaniše, igračke ili novčana sredstva za pravljenje paketića kako bismo dali doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 061 221 6781 a prikupljena sredstva mogu se dostaviti u prostorijama GrO Saveza potomaka ratnika Srbije 1912 – 1920.godine na Trgu srpskih dobrovoljaca broj 10 radnim danima od 11 – 14 časova, tačnije do kraja sledeće nedelje, odnosno do 27.decembra.

Pojedinci, preduzetnici, firme koje bi želeli da uplatom novčanih sredstava pomognu ovu akciju, ista mogu uplatiti na tekući račun Humanitarne organizacije „Svi za Kosmet“ 285 – 2295090000074 – 05.

Akcija traje do petka 27. decembra. Potrebni smo našoj deci sa Kosmeta, ulepšajmo im bar praznike. Izvucimo im još nekoliko osmeha. Paketići će deci sa Kosmeta biti podeljeni za Srpsku Novu godinu i Savindan. Uložimo trud, a oni će nam vratiti osmesima. Zajedno možemo mnogo!

Obradujmo decu sa Kosmeta!

Kosovo i Metohija su Srbija – sa reči na dela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *