September 23, 2021
aktuelno

Kikindska ,,Kalcedonija” zadovoljna ostvarenim rezultatima u prvoj godini poslovanja – Kikinda Online News

Kikindski pogon tekstilne fabrike ,,Kalcedonija” koji je sa radom počeo januara ove godine danas broji 270 radnika, čime su praktično ostvareni svi poslovni planovi i rezultati predviđeni za godinu na izmaku:

-,, Povratne informacije zaposlenih veoma su pozitivne, jer smo uspeli da ostvarimo planove i da postignemo rezultate koje smo i zamislili za ovu godinu. Kapacitet fabrike u 2019. godini popunili smo u prvoj smeni, a početkom 2020. godine planirano je i proširenje kadrova, rad u drugoj smeni, ali i mogućnost daljeg poslovnog usavršavanja i napredovanja naših zaposlenih i to u vidu povećanja zarade od 11% na svim nivoima, povećanjem toplog obroka i dodatnim bonusima. Za radnike koji žive po selima obezbeđen je i prevoz. Prijavljivanja za posao moguća su u našoj kompaniji kao i putem Nacionalne službe za zapošljavanje” – rekla je Sandra Pejić, rukovodilac ljudskih resura u fabrici ,,Kalcedonija”. Broj telefona za prijavljivanje za posao je 024/41-55-445. Sem motivisanosti za rad, kod kandidata nisu nužne posebne kvalifikacije, niti je potrebno prethodno radno iskustvo u tekstilnoj industriji.

„Calzedonia“ je osnovana 1987. godine u Veroni sa ciljem pokretanja proizvodnje čarapa i kupaćih kostima za žene, muškarce i decu, sa naknadnim proširenjem na proizvodnju donjeg veša brenda „Intimissimi“ i „Tezenis“. Nakon nešto više od dvadeset pet godina, „Calzedonia“ grupa ima više od 3.000 prodavnica i oko 30.000 zaposlenih širom sveta. Gradska uprava u Kikindi je grupi prodala zemljište površine 3,3 hektara, u okviru nove industrijske zone za oko 12 miliona dinara.

Foto: nd3000/shutterstock.com 

One thought on “Kikindska ,,Kalcedonija” zadovoljna ostvarenim rezultatima u prvoj godini poslovanja – Kikinda Online News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *