September 22, 2021
aktuelno

Za dlaku izmakla pobeda: ,,ŽORK” Kikinda poražene na domaćem terenu- Kikinda Online News

U okviru utakmice devetog kola Super B lige rukometašice ŽORK ,,Kikinda” poražene su na domaćem terenu na parketu u hali ,,Jezero” od ekipe RK ,,Mladi Radnik” iz Radinca rezultatom 27:26(13:10). Iako su rezultatski bile veoma blizu sa gostujućom ekipom, dosta tehničkih grešaka i promašenih šuteva naše Kikinđanke koštalo je pobede:
-,, Totalno smo podbacili u odbrani, u napadu, usled tehničkih grešaka i promašenih šuteva, pogotovo pred kraj utakmice. Danas uopšte nismo funkcionisali, šta god da smo se dogovarali, to nije išlo, nismo poštovali dogovor, pa je i ovaj rezultat još na kraju bio dobar, iako smo imali realnu šansu za izjednačenje. Govorio sam im da je svaki bod koji se izgubi kod kuće jako težak, prošli put smo to nadoknadili u Beogradu. Sad idemo ekipi ,,Petrovca” koja je vrlo iskusna ekipa, a poslednje kolo nam dolazi Kučevo. Videćemo šta će biti dalje, nastavljamo dalje. Mislim da možemo da igramo sa svima samo nam fali iskustva” – izjavio je trener ,,ŽORK” Kikinda Dragan Mrakić.
Sedam golova za Kikindu postigla je Teodora Đukičin, dok je Željana Radaković šest puta bila precizna. Ana Čubrilo i Linea Čočaj po pet puta su zatresli protivničku mrežu, dva pogotka postigla je Slađana Latinović, a Ivana Jovanović jedan.
-,, Mi smo relativno mlada ekipa za ovo sve, ali možemo da igramo ovde, danas nismo dale sve od sebe da bi došle do pobede. Ostale su nam još dve utakmice i iskeno se nadam da ćemo moći da ih dobijemo” – rekla je Natalija Prodanov iz ,,ŽORK” Kikinda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *